Infoisinfo Nederland

Seats & Sofas Groningen
Auto in Groningen

www.seatsandsofas.nl

Adres

Energieweg 13. Vinkhuizen.. P.C. 9743AN, Groningen, Groningen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Seats & Sofas Groningen

Meubels in Groningen, Kunst in Groningen, Banken in Groningen, Detailhandel in Groningen

Detailhandel in zitmeubelen en aanverwante artikelen Ik heb er een bank gekocht en na 2 jaar en 2 maanden ging het kunstleer scheuren. Vandaag ging ik na een week weer achter mijn brief aan. Het hoofdkantoor is telefonisch echter niet te bereiken. Dat wil dus dat wil zeggen dat ik iets heb gekocht, wat zij verkeerd leveren en dat ik er nu de dupe van ben.
Thuis aangekomen haalde ik ze uit het plastic. Ik erheen maar ze hadden er maar 1 besteld dus dat wil zeggen 1. Toen met een hoop onderhandelen een prijs afgesproken voor alle 3 en 3 maanden later zijn de kussens er. Ik dus weer op en neer om ze op te halen - over het benzine geld nog niet gesproken, elke keer in de auto - en betaald. Dit kon alleen niet goedkoper terwijl de bank pas 2 maanden over de garantie heen was. Ik had echter wel kussens nodig dus toch ze zijn toch besteld.
Al het gedoe over die bank maakt me nu niet meer uit, maar ik wil wel mijn geld terug zodat ik dat kan gebruiken bij een andere bank. Verder werd me aangeraden om er foto's van te maken en deze te mailen, dan zou er een expert naar komen kijken. Ik kreeg te horen dat ik dan zelf een brief naar het hoofdkantoor moet sturen. Ik ga wel ergens ander een nieuwe bank kopen. Ik heb ze opnieuw, dit maal boos, opgebeld want ik wilde mijn geld terug. Oude kussens er uit nieuwe er in. Het bleek alleen niet te kloppen en dan denk je: laat maar.
Na 3 maanden kreeg ik eindelijk via de telefoon te horen dat ze er zijn. Ik erheen om te vragen hoe dit kan en of er nog nieuwe kussens te bestellen zijn. Tjongjonge nu maar afwachten.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 09:30 21:00
   Dinsdag 09:30 21:00
   Woensdag 09:30 21:00
   Donderdag 09:30 21:00
   Vrijdag 09:30 21:00
   Zaterdag 09:00 17:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Seats & Sofas Groningen (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe